Reading tip: Lea Michele - Brunette Ambition

4/06/2016

En varmasti ole ainoa, joka on viettänyt suuren osan elämästään katsoen Glee:tä. Lea Michele on ollut yksi suurimmista inspiraatioistani aina tähän päivään asti. Tämän tuloksena päädyin ostamaan hänen ensimmäisen kirjansa Brunette Ambitionin ja lukemaan sen kannesta kanteen. Kirjassaan hän kertoo omasta elämästään, mutta sen lisäksi jakaa myös vinkkejä lukijalle. Lea kertoo mm. vaatekaapin järjestämisestä, urheilurutiinistaan ja jakaa suosikki reseptejään.

I think that I'm not the only one who have spent huge part of life watching Glee. Lea Michele has always been one of my biggest inspirations. Because of that I decided to buy her book: Brunette Ambition and read it to cover to cover. Book is memoir but includes also tips for readers. Lea tell you about how to organize closet, her workout routines and shares her favorite recipes.


Itse innostuin kirjasta todella paljon ja sain paljon inspiraatiota terveelliseen elämään. Aion jossain vaiheessa lukea myös hänen toisen kirjansa: You First:in, joka keskittyy enemmän siihen, miten olla paras versio itsestäsi. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat tietää Leasta ja Gleestä enemmän.  Kirjasta löytyy kuitenkin paljon mielenkiintoista lukemista myös niille, jotka eivät koskaan ole sarjaa katsoneet. Kirjan lukeminen vaatii englannin kielen taitoa, sillä sitä ei ole ainakaan toistaiseksi käännetty vielä suomeksi. Kieli ei kuitenkaan ole kovin vaikeaa, joten lukeminen on nopeaa ja helppoa.

I got really exited about this book and got much inspiration to start living more healthy. I will definitely read her second book as well. I recommend this book to everyone who want to know more about Lea and Glee. There is also much interesting stuff for those who haven't ever watched Glee.

No comments :

Post a comment