Eurovision 2016

5/13/2016

Euroviisut lähestyvät kovaa vauhtia ja huomenna onkin jo kauan odotettu finaali. Voin sanoa olevani aika suuri Euroviisufani ja katsonkin aina finaalin lisäsi myös UMK:n ja semifinaalit. Suomi ei tällä kertaa jatkoon päässyt, mutta olen ihastunut jo moniin toisten maiden kappaleisiin, joten finaalista tulee varmasti jännittävä. Tähän postaukseen ajattelin siis koota satunnaisessa järjestyksessä tämän vuoden omat suosikkini. Sain idean tähän postaukseen Essin postauksesta, joten käykää kurkkaamassa sekin! Mitkä ovat teidän suosikkimaanne tämän vuoden viisuissa?

Eurovision final is already tomorrow and I'm so exited. I can say that I'm quite big Eurovision fan and I always watch UMK (Finnish song contest) and semifinals. Finland didn't make to the finals but I have crush on so many other songs that final is going to be thrilling. I decided to share my favorite songs from this year. Which are your favorite countries this year?18 comments :

 1. Täällä myös yksi viisujen fani! Oma ykköslemppari ehdottomasti Venäjä ja hyvänä kakkosena Azerbaijan ;-D

  https://aliisla.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Venäjä on mullakin siinä top 3:sessa :)!

   Delete
 2. Muhun ei oikeen toi Suomen viisubiisi kolahtanut missään vaiheessa, ei levytettynä eikä sitten livenäkään ekassa semifinaalissa. :D innolla odotan kyllä huomista finaalia. (toinen viisufani täällä!)

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muhunkaan se ei kauheesti kolahtanut, varsinkaan sen jälkeen kun olin kuullut muita biisejä :D.

   Delete
 3. Hyviä lemppareita sullakin! Ja jee, innolla jo täällä odtellaan huomista finaalia. :) Venäjä ja Azerbaijan on ihan huippuja. Mullakin on tapana aina joka vuosi kattoa UMK sekä semifinaalit myöskin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Molemmat ovat kyllä ihan huippu hyviä :D

   Delete
 4. Toinen viisufani täällä moi! :D Mulla on huomenna tulossa finaalipäivän kunniaksi postaus mun suosikeista eli en niitä vielä paljasta ;) Sulla on kyllä kivoja suosikkeja kanssa :)

  Tämän vuoden taso on kyllä ollut melko kova ja tasainen, joten ei ollut hirveä yllätys suomen jäädessä semi-finaaliin... Onneksi muutama ehdoton lemppari puolestaan pääsi finaaliin, joten ei niin kovin harmita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käynkin sitten huomenna lukaisemassa sun postauksen aiheesta :). Taso on ollut kyllä todella hyvä ja finaalissa on monia potentiaalisia voittajasuosikkeija

   Delete
 5. Mun lemppari on varmaankin Alankomaiden biisi <3


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin tykkään siitä todella paljon! Se on jotenkin ihanan erilainen :)

   Delete
 6. Ikivanha viisufani täälläkin! :) Omat finaalisuosikkini ovat Belgia, Ukraina, Australia, Italia sekä Ranska. Ärsyttää, kun Venäjä on niin iso ennakkosuosikki, vaikka olihan niiden show kieltämättä hieno. En silti haluais, että ne voittaa! :D

  Oon itsekin kirjoitellut viisuista koko viikon: http://avekatriina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyviä suosikkeja sullakin :)! Venäjää on kyllä hehkutettu aika paljon joka puolella ja saattaa olla, että voittavat koko viisut. Olisi kuitenkin jännää jos joku muu voittaisi :D. Käynpäs lukemassa sun postauksia aiheeseen liittyen.

   Delete
 7. Mä en oo jotenkin tänävuonna edes ehtinyt tähän viisujuttuun mukaan, tänään töissä vasta kuulin että tänään on se the-kilpailu :D Suomi tais pudota jo heti kättelyssä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viisujutut on menny jotenkin tosi nopeesti tänä vuonna :D. Suomi tosiaan putosi jo ensimmäisessa semifinaalissa

   Delete
 8. Oon jotenkin kateellinen kaikille euroviisufaneille, kun itse en ole innostunut euroviisuista moniin vuosiin. :( Ehkä saan jonkinlaisen innostuksen kun kuuntelen noita ehdokkaiden biisejä :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti innostuisit taas viisuista :). Itselläni taas on ollu toisin päin, että parin viime vuoden aikana olen vasta innostunut

   Delete
 9. Mun lemppari oli ehdottomasti kans toi Liettuan biisi, se oli jotenkin niin hyvä! Ois ollu mahtavaa olla itse paikanpäällä kattomassa viisuja ! :)

  http://adinasss.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä oon kuunnellut monta päivää jo putkeen kyllästymättä :D. Olisi mahtava päästä joskus paikanpäälle!

   Delete