Perfect eyebrow product: Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade

5/20/2016

Tilasin itselleni vähän aikaa sitten Anastasia Beverly Hills:in kulmavärin. Olin jo kauan haaveillut tämän ostamisesta, mutta vasta nyt sain aikaiseksi hankkia tämän. Sävyn valikointi netin kautta oli ehkä hieman arpapeliä, sillä aiempaa kokemusta minulla ei näistä ollut, mutta päädyin lopulta sävyyn dark brown.  Sävyvalinta meni aivan nappiin ja vastasi todella hyvin omien kulmieni väri. Toimitus oli todella nopee ja ainaostaan pahvipakkaus oli hieman kärsinyt kuljetuksessa, mutta itse tuote oli täysin ehjä mikä on tärkein asia.

I ordered this eyebrow color from Anastasia Beverly Hills a little while ago. I have been secretly dreamed about this and now I decided finally buy it. It was little hard to pick right color, because I ordered this from internet. Eventually I took shade dark brown which was perfect choice! Delivery was really fast but package was little bit damaged. It's was still okay because product was perfectly entire.


Olen aina ennen käyttänyt puuterimaisia kulmatuotteita, joten vahamaiset tuotteet olivat minulle ihan uusi asia. Ensimmäisellä kerralla pigmenttisyys yllätti todella ja tuotteeseen tottuminen vei vähän aikaa, mutta nyt tämän käyttäminen on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muunkin kulmavärin. Siveltimen päähän ei tarvitse ottaa kuin aivan pieni määrä väriä ja se riittää loistavasti. Luulenpa, että tämä yksi pakkaus tulee kestämään käytössä todella kauan ja ostan varmasti tätä vielä tulevaisuudessakin. Ootteko te testanneet tätä tuotetta ja mikä on suosikki kulmatuotteenne?

I have used powdery products before so waxen texture was new for me. On the first time I surprised how good pigmentation this have. It took little while to get use to this but now it's easy to apply. You only need little bit of this and it's enough. I think that this package will last out quite long time and I will buy this also in the future. Have you ever tried this and what is your favorite eyebrow product?


14 comments :

 1. Mun on aina pitänyt ostaa tää, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi! Mun ehdoton kulmaväripaletti lemppari on tällä hetkellä Barry M :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kokeilla jossain vaiheessa kyllä! Luinkin nosita Barry M:n tuotteista sun blogista ja nekin vaikuttavat todella laadukkailta :)

   Delete
 2. Mä olen kuuullut hyvää kanssa tuosta Anastasian tuotteista :) Mä en vaan osaa yhtää laittaa kulmiani, joten en ole uskaltanut tuhlata, jos en koskaan edes oppisi käyttämään :/ Olisi kiva saada tutoriaalia sun meikkausjutuista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aluksi oli mullakin vähän vaikeuksia ton pigmenttisuuden kanssa, mutta lopulta opin oikean tekniikan :D. Kiitos ideasta, voisinkin toteuttaa postausta aiheesta jo ihan lähiaikoina :)!

   Delete
 3. Toi on kyllä kehuttu tuote, ja tuskin turhaan!:) Pitäisi varmaan kotiuttaa toi ja harjoitella kulmien tekemistä kunnolla :D Tähän asti mä oon käyttänyt Lumenen kulmakynää, mutta jotain uuttakin olisi kiva testailla! Joo komppaan yhtä ylempää kommenttia, sillä joku tutorial voisi olla kiva :>

  http://anskisss.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kulmakynää olen itsekin käyttänyt tosi paljon ennen tätä, mutta kannattaa kyllä kokeilla tätäkin :). Pitääkin toteuttaa toi tutorial idea :D!

   Delete
 4. Anastasia kaikki tuotteet ovat kyllä mahtavia! Mulla on tuo sävyssä Auburn, jota käytän viikonloppuisin tiukkaan kulmaan, mutta olen tykästynyt myös niihin peruskyniin. Niillä saa tosi luonnollista ja nopsaa jälkeä arkisin, eikä sitä "kynää" tarvitse teroitella. Seuraavaksi aattelin kokeilla NYXin vastaavia kun niitäkin on kehuttu hurjasti, saas nähdä meneekö mikään ABH:n ohi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellänikin on muutamia tämän lisäksi ja ovat kyllä hyviä! Täytyykin kokeilla myös noita kyniä, koska ne kuulostavat helppokäyttöisiltä :D

   Delete
 5. Itsellä tällähetkellä käytössä Everyday Mineralsin silmienrajausväri kulmavärinä, mutta haaveilen kyllä tosta paletista!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse oon kanssa käyttänyt joskus silmienrajausväriä kulmavärinä ja hyvin on toiminut :). Suosittelen kyllä tätä väriä!

   Delete
 6. Oi, haluaisin itsekin uuden kulmavärin!:( ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen tätä ehdottomasti :)♥!

   Delete
 7. Hei ihan huippua, että törmäsin nyt tähän postaukseen, koska just toissapäivänä etiskelin alustavasti netistä itelleni uutta kulmakynää/-väriä, kun mun Yves Rocherin kulmakynä alkaa pian läheneen loppuaan ja vaikka onkin ollu ihan huikee käytössä, niin haluaisin kokeilla tommosta vähän erilaisempaa kulmaväriä välillä, niin tän tilaamista mietin hieman epäröiden hinnan takia, mutta varmaan pakko tilata kesän aikana kuha saan ton mun nykysen kulmakynän käytettyä loppuun! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa, että tästä postauksesta oli apua! Suosittelen tilaamaan tämän, on nimittäin todella pigmenttistä ja pysyy koko päivän :D

   Delete