Tattoo dreams

5/03/2016

Olen haaveillut jo monia vuosia hankkivani itselleni jossain vaiheessa tatuoinnin. Olen pyöritellyt lukuisia ideoita päässäni, mutta mikään niistä ei ole tuntunut täysin omalta. Pidin nuorenpana värikkäistä ja yksityiskohtaisista tatuoinneista ja haaveilinkin täyttäväni niillä suuren osan kehostani. Olen kuitenkin todella onnellinen, etteivät vanhempani antaneet minun ottaa alaikäisenä tatuointia, sillä katuisin sitä nyt todella paljon. Ideani eivät nimittäin olleet mitään maailman parhaita. Tähän postaukseen kokosinkin Pinterestistä tatuointeja, jotka kuvaavat hyvin omaa nykyistä ihannettani.

I have dreamed about tattoos for many years now. I have had lot of different ideas but nothing haven't felt perfect for me. When I was younger, I loved big and colorful tattoos and dreamed to fill my whole body with them. Now I'm actually really happy that my parents didn't let me take tattoos when I was under age, because I know that I would regret them now. My ideas weren't good at all! I collected my tattoo inspirations from Pinterest for this post and now I will tell you something about my current dream.

Tykkään todella paljon isoista ja värikkäistä tatuoinneista, mutta jotenkin tuntuu, etteivät ne ole juttuni. Sen sijaan rakastan aika pieniäkin, mustavalkoisia ja minimalistisia tatuointeja. Varsinkin kuvat, joissa on pelkästään ääriviivat ovat mielestäni todella kauniita. Minulle tatuoinnin ei tarvitse välttämättä merkitä mitään, mutta olen päättänyt ottaa ainakin yhden tatuoinnin, jolla on itselleni henkiökohtainen merkitys. Olen alustavasti miettinyt ottavani sen jo lähiaikoina, riippuen tietenkin kesän rahatilanteesta. Kyseessä olisi tosiaan ensimmäinen tatuointini, joten täytyy myöntää, että hieman jännittää.

I really like big and colorful tattoos but I don't think that they fit in my body. Instead, I love small, black and white minimalist tattoos. Especially pictures, which have only outlines are very beautiful. I don't need a special meaning behind the tattoo but I have decided to take one which story is really important to me. I have thought that I will take it soon maybe this summer but it depends how much I have money.


Millaisista tatuoinneista te pidätte vai pidättekö niistä ollenkaan? Entä onko teillä suositella jotain hyvää paikkaa Porin alueelta?

What kind of tattoos do you like or do you like them at all?

22 comments :

 1. Mulla vähän sama juttu, isot ja värikkäät on tosi hienoja mutta en osais kuvitella itelleni :D Mäkin haaveilen jostain pienestä ja semi yksinkertaisesta, sellaisesta jonka saa tarvittaessa piiloonkin. Ja olis ihanaa jos sillä olis joku merkityskin siinä samassa :) Aika saa siis näyttää otanko vai en! ;)

  xoxo, Emmi (emmiahola.blogspot.fi)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellänikin tuo piiloon saaminen on aika suuri kriteeri näitä miettiessä :). Aika tosiaan näyttää, sillä en halua väkisin ottaa mitään kuvaa, johon saattaisin kyllästyä myöhemmin.

   Delete
 2. Ihanaa, mä liputan pieniä ja sieviä tatskoja:) Kylläpä tekisi mieli toinen nyt ottaa:3

  ReplyDelete
 3. Mulla sama homma, isit värikkäät on mahtavan näkösiä mutta itelläni on vain mustaa yksinkertaista. Mulla on viisi tatskaa, just pari viikkoa sitten otin uuden vasempaan reiteen :) Tatskakuume on paha :D
  goodmomentsonly.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustat yksinkertaiset ovat nättejä :) Tatskakuume on aika paha myös mulla:D

   Delete
 4. itekin oon haaveillut tosta tylypahkasta! tällä hetkellä itellä vasta kaks mustaa, pari on tulossa iha pian ja tulevaisuudessa paljon (8

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo tylypahka on itsellänikin aika korkealla listalla :)

   Delete
 5. Tollaset simppelit tatskat ois kyl aika ihania <3

  ReplyDelete
 6. Meil on aika samanlaiset ideat/ haveet tatuoinnista. Itekin oon monta vuotta sitä miettiny ja nyt oon jo suunnitellu muutaman. Enää pitäis säästää rahaa ja varata aika sen otolle :D
  Yksinkertasissa tatuoinneissa on se hyvä puoli ettei sen tekemisessä mee montaa päivää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se rahan säästäminen ja ajanvaraaminen on ne työläimmät jutut :D. Tuo nopeus on paras asia!

   Delete
 7. Mullakin on ollut haavena jo pitkään oma ensimmäinen tatuointi, mutta en oo saanut aikaiseksi vieläkään hankkia sellaista :) Tosi makeita ja simppeleitä tatuointeja tässä postauksessa!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellänikin on vähän venähtänyt tuo hankkiminen :)

   Delete
 8. Mulle on iskenyt ihan hirveä tatuointikuume ja kesällä 18 täytettyäni varmasti sellaisen myös otan! Oon aina halunnut jonkin pienen tekstitatuoinnin tai rintaan kissankäpälän kuvan ja alle nimi Viivi, joka muistuttaa mua maailman parhaimmasta ja rakkaimmasta edesmenneestä Viivi-kissastani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella ihana idea tuo kissankäpälä:) <3

   Delete
 9. Noi kaikki löytyvät mun we♥it "tattoos" kansiosta, joten meillä on kyllä samanlainen tatskamaku! :D Isot ja värikkäät ovat kyllä mageita, mutta jotenkin myös mua miellyttävät noi pienet mustavalkoiset enemmän :) Ne ovat yksinkertaisia ja kauniita♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika hauska yhteensattuma :D. Olen kyllä samaa mieltä sun kanssa!

   Delete
 10. Ihania ideoita<3 Simppelit tatuoinnit ovat parhaita<3

  ReplyDelete
 11. Porissa Tattoo Nationissa mä oon käyny :D ihan jees mesta!

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitääkin tutustua siihen :). Kiitos vinkistä!

   Delete