Towards more healthy life

5/23/2016

Ilmojen lämmetessä ja koulun pian loppuessa olen innostunut aivan uudella tavalla liikunnasta ja ruokavaliostani. Kävelen aina täällä Porissa kaikki matkat ja harrastan pari kertaa viikossa muuta liikuntaa, mutta nyt olen jäänyt aivan koukkuun treenaamiseen. Olen jo parin viikon ajan treenannut säännöllisesti ja se fiilis, minkä liikunnasta saa on aivan uskomaton. Taidan olla jopa hieman koukussa siihen, sillä koko ajan tekisi vain mieli liikkua yhä enemmän.

Now when it's warmer outside and schools are ending I have started to like sports and healthy food more than ever before. I always walk here in Pori and exercise couple times in week, but now I've been hooked on sports. Last couple weeks I have worked out many times in week and the feeling is amazing. I just want to exercise more and more!


Ruokailutottumukseni ovat olleet aina hieman sekavat. Välillä on jaksoja jolloin syön todella terveellisesti ja välillä syön monena päivänä putkeet roskaruokaa. Nyt olen päättänyt ryhdistäytyä tässäki asiassa ja olen jättänyt melkein kaiken epäterveellisen pois ja korvannut ne muilla vaihtoehdoilla. Parin viikon aikana olen jo huomannut, miten sokeriset karkit eivät enää maistukkaan niin hyvältä kuin ennen. Kaiken kaikkiaan olen todella innoissani tästä kaikesta ja aion pitää tavoitteestani kiinni. En kuitenkaan halua rajoittaa elämääni liikaa ja tietysti esimerkiksi juhlissa syön herkkujakin, mutta kohtuudella.

My eating habits have always been little bit mixed. There are times when I only eat healthy food and times when I eat junk food many days in row. Now I have decided to shape up and leave all bad food. In couple weeks I have noticed that candy don't even taste as good as before my diet. All in all I'm really happy and I will stay on my goals. Despite all that I still want to enjoy my life and eat goodies te.x in parties.


Rakastan liikuntaa, jonka jälkeen tiedän, että olen antanut kaikkeni. Varsinkin erilaiset nyrkkeilylajit ja erilaiset tanssilliset treenit ovat suosikkejani. Olen myös miettinyt aloittavani kuntosalilla käynnin lähiaikoina, sillä keskustassa olisi yksi todella edullinen 24/7 sali. Mitä mieltä olisitte siitä, jos alkaisin päivittämään ajatuksiani ja edistymistäni täällä blogin puolella esimerkiksi kerran kuukaudessa? Pysyisin itsekin vähän kärryillä siitä, missä mennään. Millaisesta liikunnasta te pidätte ja onko teillä suositella hyvinvointiin liittyviä blogeja?

I love sports specially, when I know that I have given my everything. My favorites are different boxing sports and dance workouts. I have also been thinking that maybe I should go to gym, because there is one 24/7 one which is really cheap.  What would you think if I start to tell you more about my thoughts and progress like once in a month? That would be good thing for me too, because then I keep up better. What kind of sport do you like and can you recommend some welfare blogs for me?

19 comments :

 1. mä ainakin tykkään tosipaljon postauksista jotka käsittelee treenejä & fiiliksiä siitä jne! :) sellaset ois siis jees kerran kuukaudes esim!

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Kiva kuulla, pitääkin siis toteuttaa niitä :)!

  ReplyDelete
 3. Se on kyllä totta että liikuntaan jää koukkuun ja siihen hyvään fiilikseen minkä siitä saa :-) Ihana tuo addun takki!

  Janica K.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se fiilis on ihan mahtava! Kiitos :)

   Delete
 4. Olin kans tulos kommentoimaan et toi takki on ihan mahtava!! *_*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuo onkin ollut mun yksi suosikkitakeista jo todella kauan :D

   Delete
 5. Tohon ei voi muuta sanoa, kuin mahtavaa ja tulisipa itsellekin sama fiilis :( Mä olen iät ja ajat yrittänyt ns. koukuttua liikuntaan, mutta harvoin siitä tulee hyvää oloa, päinvastoin :/ Joskus tulee vedettyä sellaiset treenit, että olo on hyvä ja raikas, mutta useimmiten urheilu on sellaista pakkopullaa, ettei mitään rajaa. Oman kunnon eteen sitä tulee kuitenkin tehtyä, joskin me ollaan löydetty nyt Nuuksion luontopolut, jossa tulee helposti vedettyä lenkkiä ainakin näin kesäisin ilman armotonta ketutusta. Ruokapuoli taas on just sitä syön hyvin-en syö hyvin-syön hyvin-pallottelua, mutta se ei ainakaan vielä ole haitannut :) Ihana kuulla, että jollain on sitä intohimoa ja rakkautta urheiluun, se on ilman muuta hieno juttu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän kuinka kamalalta tuo ns. "pahan fiiliksen" tulo tuntuu, sillä oon aina ennen kärsinyt siitä itsekin :(. Ihanaa, että oot kuitenkin löytänyt kesällä lenkkeilyn ja noi luontopolut kuulostaa todella ihanilta paikoilta lenkeillä :D. Tsemppiä sulle ja toivottavasti löydät vielä liikunnan ilon!

   Delete
 6. Täältäkin kommentti, että ihana takki! :D

  http://hvrrvxt.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. That's a great post and I love the jacket, it's so cute! Maybe if I have such a beautiful jacket I would be more motivated to do some sports. You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I read your blog and liked it very much so it would be nice:)

   Delete
 8. Aivan ihana tuo takki! :-)Mä ainakin tykkään kovasti lukea välillä sporttiaiheisia postauksia, eli täältä peukkua niille. Mun mielestä liikunnan pitää olla ja kivaa ja tuntua hyvältä, muuten siitä ei ole mitään hyötyä :D Ja ihana löytää porilaisia blogeja lisää!


  emmikristiinan.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Porilaisia blogeja on harmittavan vähän tai sitten en vain löydä niitä millään :D

   Delete
 9. Liikunta tuo aina niin huippu hyvän fiiliksen ja tulee aina se fiilis, että on antanut kaikkensa! :) Noi kengät on ihan mahtavat♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se fiilis on ihan mahtava! Kiitos❤

   Delete