Camouflage

6/02/2016

Lämpimät säät ovat vihdoin kunnolla saapuneet tänne Poriinki ja ulkona on ollut aivan ihana ilma aamusta iltaan. Ainoana miinuksena tässä on se, että asunnossani on varmasti ainakin 25 astetta lämmintä ja nukkuminen on hieman haastavaa. Onneksi omistan kuitenkin tuulettimen! Tänään postiin kolahti myös paketti, jonka takia olen kurkkinut postilaatikkooni hieman turhankin usein: nimittäin maastokuvioinen oloasu.

Summer has finally really come here to Pori too and weather is so amazing. Only minus is that my apartment is so hot that sleeping is little bit hard. Luckily I have a fan! Today mail brought me something I have been waiting way too much: camouflage set.

Mad LadyTilasin tämän asun itselleni viime viikon perjantaina Ruotsista, joten toimitus oli todella nopeaa. Olen aivan ihastunut tähän, koska tämä on niin monikäyttöinen. Paitaa ja housuja voi pitää yhdessä tai yhdistää molemmat erikseen johonkin toiseen asuun. Materiaaliltaan tämä on todella lämmin, mutta kuitenkin hengittävä, joten uskoisin, että tätä voi käyttää sekä kesällä että talvella. Olen muutenkin alkanut panostaa enemmän mukaviin vaatteisiin ja jättänyt todella epämukavat pois. Mielestäni vaate voi näyttää todella hyvältä, vaikka se olisikin hieman rennompi.

I ordered this outfit last Friday from Sweden and delivery was really fast. I have fallen in love with this, because this is so versatile. You can use these together or separate and it looks good. This is pretty warm, but breathable so I think I can use this both in the summer and in the winter. Nowadays I buy more comfortable clothes, because they can look also good.

Camouflage


Käytin nuorempana todella paljon maastokuvioisia vaatteita, enkä olisi uskonut, että omistaisin vielä joskus lisää sellaisia. Harvoin tälle kuosille vieläkään lämpenen, mutta jotenkin se vain iski tässä asussa. Mitä mieltä te olette kyseisestä kuosista ja onko MadLady kauppana teille tuttu?

When I was young I wore really much camouflage clothes and honestly, I didn't believe that I would use them now. I don't usually like it but in this it looks good. What do you think about camouflage clothes and is store MadLady familiar to you?

camouflage


24 comments :

 1. Täälläkin kärsitään liian kuumista öistä.. :D Pitää varmaan itsekin hommata se tuuletin
  http://minnaphoto.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuuletin on täydellinen pelastus öisin :D

   Delete
 2. Nukkuminen on tosiaan haastavaa hommaa näillä säillä jos on kuuma kämppä, ikkuna auki saapi nukkua öisin:D Suloinen tuo asu ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse pidän aina parvekkeen ovea auki, kun ikkunoita ei täältä auki saa :D Kiitos ♥!

   Delete
 3. Todella mukavan rennon oloinen asu :) Liian kuumassa nukkuminen on kyllä täyttä tuskaa, onneksi tuulettimet, sälekaihtimet ja pimennysverhot tuovat asuntoon nopeasti viilennystä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Munkin pitäisi varmaan hankkia pimennysverhot, sillä valoisalla on välillä aika hankala nukkua :D

   Delete
 4. Ihana asu, noita onkin näkynyt jonkin verran somessa! Himottaisi tuollainen itsellenikin, hmm.. :D Pakko mainita, että oot ihan sairaan kaunis! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ♥! Itsekin ihastuin tähän, kun somessa näin tätä muutamilla :)

   Delete
 5. Onpas magee kuosi :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. muhun ei tuo kuosi yleensä iske, mutta tässä se näytti kyllä hyvältä & sopii sulle hyvin!

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Ite en kyllä lämpene maastokuosille, mutta näyttää tosi mukavalle päällä toi asu :D. Kiva postaus! :)

  https://nannadal.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Muhunkaan tää kuosi ei yleensä iske :D

   Delete
 8. Näyttää just ihan super mukavalta päällä toi asu, käynkin heti kurkkaamassa noi sivut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tä on kyllä tosi mukava päällä :). Kannattaa käydä kurkkaamassa!

   Delete
 9. Oooo näyttääpä kivalta!! <3

  ReplyDelete
 10. Tätä mä oon ihastellu jo Kissiesin ja Uinon päällä, nyt sunkin! Ihanalta näyttää *_*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos♥! Itsekin ihastelin tätä heidän päällä :)

   Delete