Confessions of a Shopaholic

6/14/2016

Olen niitä ihmisiä, jotka rakastavat nettishoppailua enemmäin kuin ostoskeskuksissa asiointia. Olen todella huono löytämään vaaterekkien seasta juuri sitä tuotetta, jonka haluaisin ja tämän takia monet löydöt menevät minulta aivan ohi.  Nettishoppailu onkin paljon helpompaa minulle, sillä silloin löydän todella nopeasti haluamani tuotteen pienellä vaivalla. 

Opiskelijana minulla ei ole aivan hirveitä määriä laittaa rahaa uusiin vaatteisiin, joten käytänkin usein aivan liikaa aikaa halvimman vaihtoehdon löytämiseen. Googlettelen aina  ennen tuotteiden tilaamista kaikkia mahdollisia alennuskoodeja, mutta niitä ei tunnu löytyvän mistään. Nyt on kuitenkin myös helpompi tapa säästää rahaa shoppaillessa: nimittäin Bonusway.

Outfit

Homma toimii niin, että teet sivustolle ilmaiset tunnukset tästä, jolloin saat 10 euron bonuksen liittyessäsi. Saat summan itsellesi tehtyäsi ensimmäisen ostoksen heidän kauttaan. Bonusta saat, kun siirryt heidän sivunsa kautta haluamasi kaupan sivulle, jolloin keräät bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista. Itse tilasin Bonuswayn kautta tässä postauksessa näkyvät Adidaksen kenkäni, joista sain bonusta 3,50 prosenttia. Vielä suurempia prosentteja on mm. Nelly.com:illa, josta niitä voi saada jopa 11,50 prosenttia. Verkkokauppoja, joista hyvitystä saa on yhteensä yli 800!

Itselläni on selaimessani Bonuswayn lisäosa, joka ilmoittaa aina mahdollisista bonuksista, kun menen verkkokauppaan, josta niitä voi saada. Lisää tietoa tämän lataamisesta löytyy heidän sivuiltaan. Tämä helpottaa palvelun käyttöä hurjasti, sillä sinun ei tarvitse muistaa miltä sivuilta bonusta saa ja kuinka paljon. Itse olen säästänyt tämän palvelun avulla jo ihan kivoja summia rahaa, joten suosittelen tätä jo ihan oman kokemukseni perusteella!

Oletteko kuulleet jo aikaisemmin Bonuswaystä ja mitä mieltä olette olleet?


* Yhteistyössä Bonusway

16 comments :

 1. Replies
  1. Niin on, varsinkin jos shoppailee todella paljon netissä :)

   Delete
 2. Mä en muualla shoppailekkaan kun netissä :D niin helppoa ja kätevää! Kauppaan niiden kaikkien ihmisten keskelle raahautuminen on ihan kamalaa.

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'
  Beauty Giveaway

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihan kamalaa, kun sovituskoppeihin on puolen tunnin jonot ja joutuu varomaan ettei vahingossakaan kolhi muita kaikkien rekkejen välissä :D

   Delete
 3. Nettishoppailu on parasta!<3 Mä en osta nykyään enää melkein mistään perus vaatekaupasta mitään kun verkkokaupoista löytyy vaikka mitä kivaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valikoimat ovat ihan toista luokkaa nettikaupoissa kuin perus kaupoissa :)

   Delete
 4. Upeita kuvia! :) JA mä en oo oikee tajunnu tota bonuswayn periaatetta, en oo koskaan saanu sielt mitää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Mäkin olin aluksi vähän hukassa sen kanssa, mutta nyt oon päässyt kärryille siitä :D

   Delete
 5. Ihana blogi sulla, liityn ehdottomasti lukijaksi! Ihanat kuvat ja blogin ulkoasu muutenkin mielyttää:)

  Terkuin Harriet
  www.harrietgripenberg.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. En olekkaan ikinä kuullut koko bonuswaystä, kiitos vinkistä tulee meinaan tarpeeseen! Ja kaiken lisäksi sulla on ihana blogi täytyy ruveta seurailemaan;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon♥! Kiva, että tästä postauksesta oli hyötyä :)

   Delete
 7. Toi bonusway on niin kätsä! Mäkin shoppaan yleensä aina kaiken mahdollisen netistä ja onhan siitä tullut jo paljon rahaa takaisin, mitä ei muuten ois saanut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tossa on kätevää just se, että ne bonukset saa rahana takaisin :)

   Delete