Finding my style part 2

6/24/2016

Muutama kuukausi sitten kirjoitin teille postauksen tyylistäni ja sen löytämisestä. Tekstiä kirjoittaessani kaappini olivat niin täynnä vaatteita, etten enää edes löytänyt niistä mitään, mitä laittaa päälle. Tyhjensin kaapeistani pois kaksi ikeapussillista vaatteita, kenkiä ja asusteita, joita en ollut käyttänyt enää pitkään aikaan. Oli yllättävää, kuinka paljon tavaraa tulikaan vietyä kirppikselle. Sieltä saaduilla rahoilla ostinkin uusia vaatteita, joita on helppo yhdistellä moneen erilaiseen asuun.

Couple month ago I wrote a post about my style finding process. When I wrote that my closet was full of clothes and I coulnd't find anything to wear. I went through it and prune two Ikea bags of clothes, shoes and accessories. I took all them to the flea market and bought new, easily combinable clothes.

Pink leather jacket
Vaatekaapin uudistaminen on vaikuttanut paljon muuhunkin kuin pelkästään aamuisiin vaatekriiseihini. Tunnen itseni paljon itsevarmemmaksi, koska tyylini on vihdoin muotoutumassa sellaiseksi kuin olen sen halunnut aina olevan. Vaikka olenkin aina viihtynyt enemmän farkuissa ja tennareissa kuin hameissa ja korkokengissä, niin en sulje enää jälkimmäistä vaihtoehtoa kokonaan pois; midihameet ja  tennarit sopivat nimittäin todella hyvin yhteen! 

Renewal of my closet has affected to me in many different ways. I feel myself more self-confident, because I have finally found my style.  I have always liked more jeans and sneakers than skirts and high heel, but now I love both. Midi skirts and sneakers actually look really good together!


Rakastan mustaa väriä pukeutumisessa ja tästä onkin tullut jo vitsi ystävieni keskuudessa, sillä räikeitä värejä ei mun päällä koskaan näy. Olen nyt yrittänyt päästä irti tavasta, jossa valikoin aina sen mustan vaihtoehdon kaikkien joukosta. Olen ottanut tavoitteeksi ostaa enemmän vaaleita ja harmaita vaatteita, ja viimeisin ostokseni onkin marjapuuron värinen nahkatakki. En edelleenkään pidä pinkistä tai vaaleanpunaisesta, mutta jokin tässä värissä iskee muhun.

Vielä on paljon asioita, joita haluaisin hioa pukeutumisessani, mutta pääosin olen tällä hetkellä ihan tyytyväinen. Seuraavaksi luultavasti keskityn enemmän kenkiin, sillä omistan ainoastaan parit korkokengät ja kunnon kesäkengät puuttuvat kokonaan. Listallani on myös tekonahkainen midihame, joten jos olette jostain löytänyt sellaisen, niin ottaisin innolla vinkkejä vastaan.

I love to wear black color and it's already joke among my friends, because I don't ever use bright colors. Now I have tried to get rid of that habit and I have bought more light and gray shades. Actually my last purchase was greyish pink leather jacket. I don't still like pink, but this color just hits me!

There is still lot of ways how I can refine my style, but now I'm over all happy. Next I will buy new shoes, because I only have couple pairs of high heels and no summer shoes. Leather midi skirt is also in my list, so if you have tips where to find it, I would love to hear.
 

15 comments :

 1. Ihanaa kun oot alkanu löytää sun omaa tyyliä! Mikään ei oo tärkeempää kun se että itse viihtyy vaatteissaan ja tuntee olonsa hyväksi ja itsevarmaksi niissä :-) Mulla on menossa tää ihan sama projekti :-)
  Mielenkiinnolla odottelen kauan tässä menee :D

  <3: Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon tosi tyytyväinen, että vihdoinkin tämä projekti on edistynyt! Toivottavasti säkin löytäisit pian oman tyylisi :)

   Delete
 2. Mä olen aivan samanlainen - valitsen aina jotain mustaa, jos mahdollista! :) Hameista pidän niiden tietynlaisen "vapaudentunteen" vuoksi hirmuisesti, eivät housutkaan sinänsä mahdottomuus ole. Mun vaatekaappini tosin on melkoinen kaaos - työvaatteet ovat erikseen ja niitä on muutama tarkasti valittu kokonaisuus, joita voi yhdistellä keskenäänkin - se "personal wardrobe" sitten onkin aika surullista katsottavaa... :'D Pitäisi ottaa sama projekti itsellekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska kuulla, etten ole ainoa, joka ostaa aina mustana kaiken! Hameet tosiaan ovat kivoja tuon takia ja omasta mielestäni ne ovat myös vähän mukavampia päällä kuin housut. Toivottavasti saat vapaa-ajan vaatteetkin järjestykseen :D

   Delete
 3. Oman tyylin löytäminen on kyllä ihan parasta ja se muotoutuu iän myötä kokoajan :) Oon itse kanssa ihastunut täysin midihameen ja tennareiden yhdistelmään! Ihanan naisellista, mutta rentoa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihanaa, kun tietää shoppaillessa heti, mitkä vaatteet ovat niitä omaan tyyliin sopivia :). Tuo yhdistelmä on yksi munkin lemppareista ♥

   Delete
 4. Sulla on ihana blogi! Ja kiva postaus :) Mulla on käymäsä vähän sama, että värit on ehkä jäämässä vähemmälle. Oon kuitenki aatellu, et yritän viel saada myös muuta välillä päälle, kun pelkkää mustaa, valkosta ja harmaata. Harvemmin enää vaan tulee ostettua muuta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Saman ongelman kanssa kamppaillaan. Jotenkin vaan ne neutraalit värit tuntuvat kaikista kivoimmilta :)

   Delete
 5. Just thought the very same thing this morning, a full closet and nothing to wear! Good to hear some encouraging words, I guess it's time to tackle that closet again next weekend!

  Cheers
  Linda

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's great that this post helped you :)!

   Delete
 6. Vaatekaapin uudistaminen on aina sellanen projekti että huhhuh! Oma vaatekaappikin on elänyt tässä matkan varrella, mut ei se ikinä valmiiks tule :D Hauska postaus : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se vie aina todella paljon aikaa ja mustakin tuntuu, ettei se koskaan oo oikeen valmis :D. Kiitos!

   Delete
 7. Musta on kyllä helpoin ja kätevin vaatekaapin "väri"..itsekkin käytä sitä ja tummansinistä eniten ;D

  ReplyDelete