Holiday

6/28/2016

Pikaisen Porivisiitin jälkeen olen vihdoin saapunut takaisin Raumalle viettämään lomaani. Juhannus meni rauhallisissa merkeissä ja kävin myös uimassa pitkästä aikaa Yyterissä. Olen tainnut käydä siellä viimeksi joskus ala-asteikäisenä! Sain myös pienen maalaustyökeikan siskoni kanssa ja tämän sekä huomisen päivän olenkin varannut pääasiassa sille. Viikonloppuna olen lähdössä Jyväskylään ja otan ilon irti lomapäivistä, sillä parin viikon päästä mulla alkaa työt.

I'm back in Rauma after a quick trip to Pori. Midsummer was really calm and I was swimming in Yyteri beach after a really long time. I think that my last time was when I were in primary school! I also got a small painting job with my sister, so I will spend time with paintbrush in my hand for couple days. This weekend I go to Jyväskylä and take pleasure out of my last holidays, because after two weeks my work start.
 
Kesä tulee olemaan mielenkiintoinen myös täällä blogin puolella, sillä mulla on tosi monia ideoita ylhäällä postauksia varten. Unohdan liian usein kiittä teitä kaikkia lukijoita ihanista kommenteista, jotka saavat mut hyvälle tuulelle. Olenkin suunnitellut myös teille yhtä pientä kivaa juttua, josta en kuitenkaan paljasta vielä mitään tarkemmin. Postauksieni aiheet ovat yleensä todella tarkasti mietittyjä, joten oli kiva päästä kirjoittamaan teille välillä myös tällaista rentoa kuulumispostausta.

Summer will be interesting also here in my blog, because I have so many ideas. I forget to thank you, my lovely followers too often so I have plans for you. It will be something special, but I don't reveal too much. My posts are usually long thought, but sometimes it's nice to just tell you what I have been doing lately.

26 comments :

 1. Haha, sama fiilis välillä noiden postausten suhteen! Tai et kaikki on valmiiks mietittyä ni tulee harvemmin kirjoiteltua ihan perus kuulumispostausta vaan. Mut innolla oottelen et mitä suunnitelmia oot kehitellyt!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska kuulla, että sullakin on sama fiilis :D. Itselläni on erikseen vihko, johon kirjoitan ylös kaikki postausideani.

   Delete
 2. Tykästyin blogisi simppeliin, mutta nättiin ulkoasuun. Kuvat ovat isoja ja hyvälaatuisia. Osaat kirjoittaa hyvin ja ihanaa, että kirjoitat myös englanniksi! :) + Oot todella kaunis!

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ompas sulla ihanan selkeä ja iloinen ulkoasu blogissasi! Itse en ole vielä uskaltautunut ollenkaan luonnon vesiin! :D Kerran oon käynyt rannalla upottamassa jalat nilkkoja myöten veteen, mutta siinäpä se!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Aika kylmää toi vesi vielä oli, mutta toivottavasti se siitä lämpenisi vielä :)

   Delete
 4. Siis mun on ihan pakko käydä Yyterissä vielä tänä kesänä! Siitä on niin pitkä aika! Olis vaan hyvä sää kun meen äiteen luokse, joka kerta satanut tai ollut muuten vaan huono sää.
  Jään innolla oottelemaan tulevia postauksia :-)

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä vierähtää tosi nopeasti koko päivä! Toivottavasti säät pysyisivät lämpiminä nyt pidemmän aikaa, sillä tuntuu, että on ollut jotenkin tosi sateista viime päivät :D

   Delete
 5. Täällä kanssa yksi, joka on käyny viimeksi Yyterissä ala-asteella. Oot muuten todella kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä pitäisi käydä useamminkin :). Oi kiitos ♥!

   Delete
 6. Mulla on vähän toisin päin postausten suhteen :D Ja pakko mainita et tykkään sun blogista tosi paljon, ihanan selkeä ja postaukset ovat mielenkiintoisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska kuulla, että sulla menee toisin päin tää suunnittelu :D. Kiitos ♥!

   Delete
 7. Oi sä oot niin kaunis! Selailin just sun postauksia, ja pakko sanoo et sulla ihan super kivoja ideoita mistä kirjottaa :D Netflix tips teksti oli ihan huippu!  https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Kiva, että sait uusia ideoita mun postauksista :)

   Delete
 8. Oot tosi kaunis!:O Tykkään sun kirjotustyylistä kyllä paljon!:)

  ReplyDelete
 9. Tää sun blogi on kyllä tosi kiva ja inspiroiva! :)

  Written by Neea

  ReplyDelete
 10. Aivan ihana blogi, liityin heti lukijaksi :)

  https://emmannika.wordpress.com

  ReplyDelete
 11. Ootpa kaunis! Ihanan leikkisä toi oikeanpuoleinen kuva! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Välillä on kiva ottaa tuollaisia kuvia :D

   Delete
 12. oot tosi kaunis :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 13. Hehe, mulla on jotenkin ihan samat fiilikset... :-D Mulla taitaa "lojua" tällä hetkellä valmiita postauksia luonnoksissa vähän vajaat 25 - ja suurimmaksi osaksi niistä ei kuitenkaan osa tunnu koskaan tarpeeksi hyviltä julkaisuun. Eipä sen puoleen, joskus on oikeasti tosi kiva kirjoittaa ihan vaan rennolla otteella jostakin, eikä välttämättä jäädä miettimään sen enempiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, sä oot ollut tosi ahkera noiden kirjoittamisessa :D. Kuulumisten kirjoittaminen rentouttaa kummasti aina välillä :)

   Delete