My weird habits

6/10/2016

- En pysty nukkumaan ilman peittoa, vaikka olisi kuinka kuuma. Varsinkin varpaat haluan pitää aina piilossa, sillä muuten musta tuntuu, että joku käy sieppaamassa ne nukkuessani. // I can't sleep without blanket. I want to keep my toes hidden, because I feel that someone will steal them when I sleep.

- Laitan hieman grillimaustetta melkein jokaiseen ruokaan, jota teen. // I put barbecue seasoning in almost every dish I make

- Laulan melkein kokoajan kotona ollessani. En kuitenkaan tykkään laulaa kauheasti muiden kuullen ja toivonkin, etteivät naapurini kuule hyräilyitäni. // When I'm home, I sing very much. In turn, if I'm with someone else I don't like to sing and I always wish that my neighbors don't hear my humming.

- Kotona ollessani syön todella hitaasti ja Raumalla asuessani äitini joutui usein hoputtamaan minua, että sai lautaseni tiskikoneeseen. Kuitenkin jos olen jossain muualla, niin olen yleensä ensimmäisenä valmis. // At home, I eat very slowly and when I visit my parents my mom has to rush me, because she wants my plate in the dishwasher. However, if I'm somewhere else, I'm usually the first to finish.- Tarkistan aina illalla varmaan viisi kertaa, että mulla on varmasti herätykset päälle. Eiväthän ne mihinkään katoa, jos olen ne laittanut, mutta silti tarkistelen niitä jatkuvasti. // I check my alarm at least five times every night and I don't even know why, because alarms don't disappear by themselves.

- Aina, kun puhun jonkun kanssa jostain julkisuuden henkilöstä, niin googletan heidän ikänsä. Tämän tavan takia tiedän aivan liian monen suomalaisen henkilön syntymävuoden. // When I speak about celebrities I google their age. This is why I know so many Finnish person's birthday.

- Lataan kännykkääni ihan liikaa. Jos akun prosenttiluku on alle 50, tuikkaan kännykkäni heti laturiin. // I charge my phone way too much. If battery is under 50% I put it to charger right away.

- Kaupoissa vilkaisen itseäni aina automaattisesti kaikista peileistä. // When I go shopping I always look at myself in the mirrors.

Millaisia outoja tapoja teillä on? // What kind of weird habits you have?

20 comments :

 1. Tosi kiva postaus :) Näistä monet on itsellekkin tuttuja piirteitä kuten tuo grillimauste ja akun lataaminen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen aika yllättynyt, että aika moni laittaa grillimaustetta joka paikkaan :D

   Delete
 2. Tunnistin itseni etenkin tuosta kännykän ylilataamisesta ja herätyskellon tarkistamisesta :D Ja no pakko myöntää, etten itsekään pysty nukkumaan ilman peittoa. Tosin minun pitää vetää se peitto kaulaan asti... :D Tosi kiva postausidea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kännykän lataaminen ja herätyksen tarkistaminen ovat varmasti aika yleisiä. Itse en kesäisin ihan pysty nukkumaan peitto kaulaan asti :D

   Delete
 3. ootpas nätti! ja ihana tapetti taustalla

  ReplyDelete
 4. Hauska postaus! Mun oudoin tapa on varmaan se, että mun on pakko ennen nukkumaanmenoa laittaa olohuoneen ovi kiinni. Jos se ei olisi kiinni, näkisin sängystä suoraan peilin kautta olohuoneeseen, ja pelkään että näkisin siellä jotain :/ pelkään siis pimeää. Makuuhuoneen ovea en taas voi laittaa kiinni, koska mun on pakko nähdä asuntoon :D. Oon ristiriitainen.

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ymmärrän hyvin tuon, sillä itsekin pelkään pimeää melko paljon, enkä halua katsoa peileihin pimeällä :)

   Delete
 5. Tuo peiton alla nukkuminen ja grillimauste juttu on myös omia tapoja! Näiden lisäksi oon esimerkiks tosi tarkka siinä että lämmin ja kylmä ruoka ei saa koskettaa toisiaan.. Tosi hyvä postaus!

  http://notttwice.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Kiitos! Mä olen myös aika tarkka tuosta, ettei kylmä ja lämmin saa koskettaa :D

  ReplyDelete
 7. Hauska postaus! Tunnistan itseni muutamasta kohdasta :D

  http://lauraheinikki.fi

  ReplyDelete
 8. Great post!

  xo
  Allie
  https://alliesfashionalley.com/2016/06/algenist-review/

  ReplyDelete
 9. Tuo herätyskellon tarkistelu on niin tuttua! :D Ja samoin myös tuo kännykän latailu...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella moni tuntuu tarkastelevan herätyskelloaan koko ajan :D

   Delete
 10. Hahaaa ihana postaus! :D Munkin pitää peittää jalat sen sängyn alla piilevän pedon vuoksi, ennen joutui peittämään muuten koko kroppa aina naamaa myöten samasta syystä :D Ja meikäkin laulelee, tosin autossa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tätä oli hauska kirjoittaa! Mulla oli enne kanssa pakko peittää itseni naamaan asti, mutta opettelin siitä pois, koska siitä tuli aina niin kuuma :D

   Delete
 11. Samaistun niin tohon sun herätys juttuun :D Se herätys on pakkopakkopakko tarkistaa ainakin 5 kertaa, jos se ois vaikka sattunut häviämään :'D Ja kaupoissa katon myös itteäni aina kaikista peileistä (ja usein järkytyn kuinka kamalalta satun näyttämään :P)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On hauskaa, miten herätyskellostakin saa pakkomielteen :D!

   Delete