Homemade pizza

6/12/2016

Saavuin muutama päivä sitten Raumalle ja ajattelin olla täällä hieman kauemmin kuin yleensä. Asuessani kerrostalossa olen oppinut rakastamaan pihaamme aivan uudella tavalla ja siellä onkin ihana viettää aikaa aurinkoisina päivinä. Toivon todella, että lämpimät ilmat tulisivat pian takaisin, sillä tällä hetkellä säät ovat enemmän syksyiset kuin kesäiset. Näin myös ensimmäistä kertaa uuden pergolan, joka meille oli rakennettu ja se oli yhtä hieno kuin olin ajatellutkin.

I came to Rauma couple days ago and my plan is to stay here a little longer than usually. Because I live in a apartment house I have learned to appreciate our garden way more and now I love to sit there on sunny days. I really wish that warm weather return soon, because I feel that it's more fall than summer. I saw our finished pergola which is as beautiful as I thought.

Pizza oven

Grapes
Yksi ilta istuskelimme porukalla tekemässä pitsoja uudella pitsauunillamme ja täytyy sanoa, että ne olivat yhdet parhaimmista, mitä olen koskaan maistanut. Itse en ainakaan vielä osaa niitä tehdä, mutta oli mielenkiintoista seurata projektia sivusta ja hämmästelinkin sitä, kuinka taikinaa vaivattiin ensin n. 20 minuuttia ja sen jälkeen sen annettiin vielä kohota ainakin viisi tuntia. Aion jatkossa olla ehdottomasti useamminkin paikalla, kun teemme pitsoja.

One evening we made pizzas with our new oven and I have to say that they were one of the best I have ever tasted. I can't yet make them by myself but it's interesting to follow the project from the sidelines. I was amazed because you had to knead the dough for 20 minutes and after that let it rise at least five hours.  I will definitely be around when we make these next time.

Pizza

Pizzauuni
Miten teidän viikonloppu on sujunut ja kaipaatteko jo lämpimiä ilmoja? // How was your weekend?

18 comments :

 1. APUA NAM! Ihanan näköstä pizzaa! Ja tuo uuni, suoraan ku jostain Italiasta.
  NAM.

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olivat kyllä tosi hyviä! Tuolla istuessa tulee juurikin sellainen olo kuin olisi jossain Italiassa :)

   Delete
 2. Ai hitsi tuo pizza näyttää niin hyvältä!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Toi pizzauuni on kyllä älyttömän kaunis ja sopisi ilman käyttöäkin hyvin terassille :) Omaa pihaa tulee helposti ikävöityä kerrostalossa asuessa, joten koita nauttia varastoon pihalla oleskelusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä tosi nätti :). Itsekin koitan varastoida tätä pihalla oleskelua, sillä pienestä parvekkeesta ei kauheasti iloa ole :D

   Delete
 4. Would love to have an outdoor pizza oven, Luck woman. Your pizza looks delicious.

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia!
  Hyvää kesää!

  http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvää kesää myös sulle :)

   Delete
 6. Tosi hyvän näköistä pizzaa ja siisti toi uuni :-) Tykkään myös tosta sun kuvasta sivupalkissa!

  ReplyDelete
 7. Voi, miten mukava tunnelma tulee noista kuvista ja toi pizza! : )

  ReplyDelete
 8. Näyttää niin hyvälle toi pizza ja varmasti paaaljon parempaa kuin joku perus pizzeria pizza. Tuollaisessa uunissa ei varmasti pysty kovin helposti edes pilaamaan pizzoja. :D
  Ihana blogi sulla muutenkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nä pitsat olivat ihan huippuhyviä :D

   Delete
 9. Niin herkullisen näköistä pizzaa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä yhtä hyvää miltä näyttääkin :D

   Delete