Ray-Ban

6/17/2016

Jotkut teistä ovat varmaan huomanneet, että Instrumentariumilla on kampanja, jossa piilolinssien kotiinkuljetuspalvelun ostajat saavat merkkiaurinkolasit ilmaiseksi kaupanpäälle. Tilaan aina piilolinssit kotiin, joten päätin tietysti hyödyntää tämän tarjouksen. Olen jo vähän aikaa miettinyt Ray-Banien ostamista, sillä omistan tasan yhdet aurinkolasit, jotka nekään eivät ole olleet mitkään kauhean laadukkaat.

Some of you have maybe noticed that Instrumentarium has an offer where you get free sunglasses when you buy contact lenses. I always order my lenses from them so I decided to exploit this offer. I have already thought that I could buy Ray-Bans, because I only have one pair of sunglasses and they are poor quality.

Ajattelin aluksi, että valitsisin klassiset Clubmasterit, mutta koska silmälasini ovat kyseistä mallia, päädyin toiseen. Nämä ovat nimeltään Erika ja materiaaliltaan muovia. Olen aina ollut melko nirso lasien suhteen, mutta kokeillessani näitä, en edes harkinnut enää mitään toisia. Nämä kolahtivat ihan täydellisesti! Kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä tämä tarjous jos käytätte piilolinssejä

First I thought that I buy Clubmasters, but my eyeglasses are that model I chose other one called Erika, which are plastic.  I'm very picky, but after I tried these I didn't even think about other ones. These are perfect for me! You should definitely use this offer if you use contact lenses.

Mitkä ovat teidän suosikki aurinkolasinne ja panostatteko niissä laatuun? // Which are your favorite sunglasses and do you only buy high-quality ones?

22 comments :

 1. Ihanat arskat! Mä tilailen aina vaan halpis aurinkolaseja, koska onnistun aina kadottamaan tai rikkomaan ne :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mä pelkään aina myös, että kadotan kaikki aurinkolasini, joten yritän suojella näitä mahdollisimman paljon :D

   Delete
 2. Onpa kauniit <3 Ja aikas loistava tarjous, harmi etten käytä piilolinssejä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Tää tarjous tuli tarpeeseen :D

   Delete
 3. These glasses are lovely! I really need to get myself at least one good pair of sunglasses and stop going for the cheaper pairs.
  www.thatrunwayprincess.com

  ReplyDelete
 4. Nuo on ihan mielettömän kivan näköset! Itellä on ollu jo pari kuukautta aurinkolasit hankinnassa, mutta ei oo vielä löytynyt oikeen mitään kivoja. Saa nähä jääkö aurinkolasien hankinta ens kesälle itellä :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kivojen löytäminen on välillä tosi hankalaa. Toivottavasti löydät jotkut kivat :D

   Delete
 5. Nää aurinkolasit on kyl tosi cool!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nä on kivaa vaihtelua niihin "perinteisimpiin" laseihin :D

   Delete
 6. Sulla on niin tyylikäs blogi ja itelläni ei oo mitään varsinaisia lempiaurinkolaseja, mutta noi sun on kyllä kivan näköiset :)

  ReplyDelete
 7. Todella kivat aurinkolasit! Itse suosin aina peili pilottilaseja ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Pilottilasit on aina tosi mageet :)

   Delete
 8. Mä oon aivan käsittämättömän huono pitämään aurinkolaseja... Hups! Mutta kaapeista löytyy kahdet samanlaiset pilottilasit, ja ne ovat kyllä ihan ehdottomat suosikit! :) Kivalta muuten näyttävät nuo sun uutukaiset! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon myös aikaisemmin ollut todella huono pitämään niitä :D. Pilottilasit on aina tosi kivan näköiset!

   Delete
 9. omg. pitäskö käyä itekkin lunastaa tuo tarjous. mulla vaan ei ole laseja tai linssejä niin ei oo oikeasti tarvetta.. :D mut hyvä vinkki, pitäs sanoa kavereille tosta.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa tosiaan vinkata :D. On sen verran hyvä tarjous!

   Delete
 10. Oh my goodness aivan ihanat! Mulle kans! Hitsit, vaikka onkin lasit niin en ole koskaan juurikaan kehitellyt mitään piilarijuttuja. Pitää alkaa varmaan kehittelemään kun kerran näin hyviä tarjouksia niiden kanssa löytyy :D

  <3: Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon ihan ihastunut näihin! Nä tarjoukset on aina ihan mahtavia ja toivottavasti jatkossakin tulisi lisää näitä :D

   Delete