NYX highlight & contour pro palette

7/08/2016

Monet ovat varmasti jo tutustuneet Sokoksille rantautuneisiin NYX:in meikkeihin. Päätin itsekin käydä katsastamassa heidän pisteensä ja tutkimassa tuotteita tarkemmin. Olen lukenut todella monista blogeista arvosteluita näistä tuotteista ja niiden perusteella päädyin ostamaan itsellenikin yhden; contour paletin.

Many of you maybe know brand called NYX. I decided to check those products too, because I had read so many blog post about them and bought one product: contour palette.

Nyx contour palette

Oon haaveillut kauan jo Anastasian contour kitistä, mutta sen hinta on hieman kirpaissut omaa lompakkoani. Innostuinkin siis melkoisesti, kun luin ja katsoin arvosteluita NYX:in versiosta. Hintaa tällä oli n. 24 euroa, mikä ei mielestäni ole kovin paha kahdeksasta sävystä. Paketissa on neljä korostus- ja neljä varjostussävyä.

I have dreamed about Anastasia's contour kit, but it is maybe little bit too expensive for me. I got really exited, when I read and watched reviews about this. This cost about 24 euros, which is not bad for eight colors. There's four highlighters and four contour shades.
 
Nyx swatches
Nyx swatchesParasta tässä on varmasti se, että tähän saa ostettua uusia värinappeja, jos vanhat loppuvat. Paletin takaa löytyvätkin jokaisen sävyn koodit, jolloin uusien ostaminen on helppoa. Kaikki sävyt ovat todella pigmenttisiä ja pysyvät mulla koko päivän todella hyvin. Olen tottunut käyttämään puuterimaisia tuotteita, joten tämän käyttäminen oli alusta asti tosi helppoa.

The best thing is probably that you can buy new color badges when the old run out. Shades and their codes are behind the package, so it's very easy to buy new ones. All shades are really pigmented and remain throughout the day. I have used to wear powdery products, so this is easy to use.

NYX


NYX
Ihasteltuani kaikkia NYX:in tuotteita, päätin tilata niitä muutamia lisää. Sokoksen hyllystä nimittäin puuttuivat juuri ne, joita olin mennyt sinne etsimään. Toivottavasti posti olisi nopea, jotta saisin teille äkkiä ulos postausta ja arvostelua niistäkin! Oletteko jo tutustuneet NYX:in meikkeihin ja mitä mieltä olette olleet?

I really fell in love with this so I ordered more products for me. I hope transport of mail is fast so I can show them to you. What do you think about NYX?

16 comments :

 1. NYX:in meikit ovat kyllä vieneet mun sydämen ihan täysin! Ja tää paletti kuuluu mun jokapäiväiseen meikkiin ehdottomasti ja tätä on mielettömän helppo käyttää :) Innolla odottaen sun testailuja lisää!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odottelen innolla, että saan jakaa kokemuksiani teidän kanssa :). Oon samaa mieltä, että tä on tosi helppo käyttää ja tä kuuluu myös mun arkimeikkiin :D

   Delete
 2. Mun on pakko häpeäkseni myöntää, että vaikka tästä olen kuullutkin ja mielelläni opettelisin lisääkin meikkaamisen saralla, tyydyn aina perusmeikkiin. Töissä on pakko näyttää jokseenkin ihmiseltä, joten aamulla on helpointa tyytyä tuttuun ja turvalliseen. Vaikuttaa kuitenkin kaikin puolin hyvältä, joten ehkäpä pitäisi alkaa laajentaa omaa repertuaariaan ja kokeilla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse oon kanssa vasta lähiaikoina opetellut meikkaamista enemmän ja mullakin on vielä niitä päiviä, etten kaikkia tuotteita jaksa käyttää :). Kattakkaa kokeilla tätä, jos joskus harkitset jotain tällaista tuotetta!

   Delete
 3. Toi näyttää ihan törkeen hyvälle! Voisin seuraavaksi ehkä pikkuisen tuommoista havitella :3

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on hinta-laatusuhde ihan mahtava :D

   Delete
 4. Just ostin kanssa saman paletin ja siitä on myös postaus valmistumassa! Kiva törmäillä myös muidenkin mielipiteisiin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käynkin sitten lukemassa sun postauksen tästä, kun julkaiset sen :)!

   Delete
 5. NYXin meikit ovat kyllä törkeen hyviä! :) Eivätkä ole hinnalla pilattuja, vaan niitä voi ihan hyvällä omallatunnolla ostaa :D Kiva postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hinta onkin varmaan yksi syy, miksi näistä tykkään :D

   Delete
 6. Itse olen kanssa useasti pyörinyt Nyxin hyllyllä ihailemassa, mutta ainoastaan pari huulipunaa olen siitä ostanut. Mä haluaisin oppia paremmin meikkaamaan, mutta en koskaan saa aikaiseksi hankkia noita 'erikoisempia' meikkijuttuja :D Tuo näyttää kyllä todella hyvältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon myös niitä huulipunia käynyt katselemassa :). Mäkin oon vasta nyt alkanut kunnolla panostamaan meikkaamiseen ja ostellut pikkuhiljaa kaikkea vähän erikoisempaa :D

   Delete
 7. Itsekkin ostin lähiaikoina juuri saman tuotteen ja pakko totee, että on älyttömän hyvä!♥

  ReplyDelete
 8. Täällä rakastetaan Nyxin meikkejä! Niiden hinta-laatusuhde on vain niin kohdallaan. Etenkin olen ihastunut kyseisen merkin huulituotteisiin <3 Mutta tätä postauksessa näkyvää palettia on ehdottomasti pakko päästä joskus kokeilemaan :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hinta-laatusuhde on näissä ihan mahtava! Itse oon kanssa nyt noihin huulituotteisiin ihastunut täysin :)

   Delete