NYX lipsticks

7/14/2016

Kerroin pari postausta sitten teille NYX:in countour paletista ja, että olin tilannut Cocopandalta muutamia muitakin Nyx:in tuotteita. Meikit saapuivat muutama päivä sitten pakettiautomaattiin ja kävin äkkiä hakemassa ne itselleni. Tilasin tosiaan kolme erilaista huulipunaa, jotka ovat kaikki hieman erilaisia. Halusin tosiaan hieman vertailla näitä tuotteita keskenään ja kertoa teille oman mielipiteeni. Onko teillä kokemusta jostain näistä tuotteesta?

Some time ago I told you about NYX contour palette and that I ordered more products from Cocopanda. Lipsticks arrived couple days ago and I now I want to share my thoughts with you. All three are slightly different, but I really like them all. Do you have any experiences with these?

Lingerie sarjan sävy Embellishment on näistä kaikista huomiota herättävin ja tummin sävy. Huulilla tämä näyttää jonkin verran tummemmalta kuin purkissa ja tässä on todella lakkamainen koostumus. Mulla tämä pysyi läpi päivän todella hyvin, eikä lähtenyt leviämään muualta kuin huulien sisäosasta silloin kuin söin. Hintaa tällä oli n. 9 euroa.


Embellishment from Lingerie is the most striking and darkest shade of these. This is lip lacquer so this stays all day without cracking. Only bad side is that this elapse little bit from inside when I eat.  Price was about 9 euros.

Näistä lip creme:istä oon lukenut todella paljon muiden blogeista, joten olihan munkin pakko päästä näitä testaamaan. Näistä oli todella monet sävyt loppu, mutta onnistuin löytämään tämän sävyssä Abu Dhabi, jota olin katsellut jo aikaisemminkin. Sävyltään tämä on hieman ruskeahko ja koostumus on tosiaan hyvin voidemainen. Tämä ei kestä yhtä kaun huulilla kuin tuo Embellishment, mutta kuluessaan tämä kuluu "liukuen", jonka takia ei tule sellaista sottaista vaikutelmaa. Hintaa tällä oli n. 6 euroa.

I have read a lot about these lip cremes so I wanted to try one. Many shades were sold out but I found one called Abu Dhabi, which I have been considered for a while. This is brownish and texture is creamy. This doesn't stay on lips as long as Embellishment, but this fade out really evenly. This cost about 6 euros.


Viimeisenä on Liquid Sueden sävy Tea & Cookies. Tässäkin koostumus on tosi lakkamainen ja tämäkin kuivuu mataksi, aivan kuten nuo muutkin. Pysyvyys on ihan hyvä, mutta tämä lähti pois melko vaivattomasti kasvovedelläkin. En ole ehtinyt tätä vielä testailemaan kauhean paljon, mutta toivon, että tämä on yhtä hyvä kuin nuo kaksi muutakin. Näitä oli tosi monissa erikoisemmissa sävyissä, joten jos etsitte lilaa tai sinistä sävyä, niin näistä niitä löytyy. Tämä maksoi n. 7 euroa.

The last one is shade Tea & Cookies from Liquid Suede. This is also lip lacquer and become matte when it dries. This is pretty long lasting, but I get this off with toner. I haven't had time to test this as much as other two, but I hope this is as good. If you want bright colors this line is good for you, because there was also purple and blue colors. This cost about 7 euros.

16 comments :

 1. Ihania sävyjä kaikki! Sopii sulle mielettömän hyvin ja itsekin näistä NYXin huulituotteista kovasti tykkään ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Nä ovat hintaansa nähden ihanan laadukkaita :)

   Delete
 2. Mulla on itelläni tuo toinen huulipuna eri sävyssä, petyin siihen melkoisesti. Jotenkin väri ei helposti mene tasaiseksi huulilla, en älyä:D Pitää kuitenkin testailla sitä vielä ehkä muutaman kerran. Tuo ensimmäinen saattaisi olla ehkä parempi koostumukseltaan, pitääkin kokeilla!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa ensimmäisessä on näistä kaikista paras koostumus mun mielestä ja se pysyy älyttömän hyvin huulilla :D. Mulla tuo toka levittyi ihan hyvin, onkohan näissä eroja sävyjen välillä :o.

   Delete
 3. Uuu luulin että vaan ne matte lip creamit on mattoja! Pitääpäs kokeilla siis näitäkin kun kerran mataksi kuivuvat :D

  <3: Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin luulin ensin, että vain ne ovat, joten yllätyin positiivisesti saadessani tietää, että muutkin ovat :D.

   Delete
 4. Oon niiin usein pyörinyt tuolla nyx:in meikkiosastolla haaveillen noista lip creameista, mutta en ole vielä saanut ostettua, mutta tän postauksen innoittamana taidankin uskaltaa :)

  https://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä testaamaan näitä! Itsekin pyörin siellä tosi kauan ennen kuin sain aikaiseski ostaa :D

   Delete
 5. Aivan ihana tuo viimeinen sävy ♥ Ja muutenkin nää kaikki sopii sulle todella hyvin :) Itsellä on tuo lip creme ja sit yks vedenkestävä yksilö, että Nyxit on hintaansa nähden kyllä ihan laadukkaita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Nä ovat ihanan edullisia :)

   Delete
 6. Ihanan värinen tuo viimeinen! <3 Mulla nuo matte lip creamit kestää koko päivän, kun laittaa kaksi kerrosta ja antaa vain kuivua kunnolla välissä. Niitä saa oikeasti olla hinkkaamassa ihan raivolla pois haha :D Noita muita en olekkaan kokeillut, mutta pitää ehdottomasti jossain välissä testaa. Kunhan saan ensin olemassa olevia huulipunia hieman kulutettua loppuun :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Pitääkin kokeilla laittaa tuota toinenkin kerros, jos se sitten pysyisi koko päivän :D.

   Delete
 7. Apuaaaa, taisin rakastua! ♥ Haluan tuon kaikista tummimman sävyn ehdottomasti ittelleni! Ja tää oli postausideana muuten todella hyvä :)

  https://misslittlemarie.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuo sävy on kyllä aivan ihana ♥

   Delete
 8. Vau ootpas kaunis <3 Rakastuin tohon vikaan sävyyn ihan silmittömästi, tahdon tahdon tahdon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ♥! Tuo vika on ihanan kesäinen :)

   Delete