Back to business!

9/05/2016

Viime postauskerrastani on vierähtänyt jo hieman yli kuukausi, mutta nyt olen vihdoin päättänyt palata aktiivisen bloggaamisen pariin. Loppukesä oli hyvin kiireinen töiden ja tutorjuttujen kanssa, enkä ole edes avannut bloggeria moneen viikkoon. Nyt kaikki kiireinen on onneksi takanapäin, joten ehdin vihdoin keskittymään itselleni tärkeisiin asioihin, joista blogini on yksi. 

It's been forever since I last wrote on my blog. My summer was really hectic, because of work and school stuff, but now I have time to focus on blogging again. 


Heinäkuun lopussa pyysin teitä linkittämään blogejanne ja olenkin jo katsonut ainakin puolet niistä. Joukossa on niin paljon upeita blogeja, että parhaimpien valitsemisesta tulee todella vaikeaa. Odotan innolla, että pääsen kirjoittamaan teille postauksen suosikeistani!

At the end of the July, I asked you to link your blogs so I could read them and share my favorites with my followers. I have read about half of them and decision will be hard.

12 comments :

 1. Replies
  1. Kiitos! On ihanaa palata takaisin blogin pariin :D

   Delete
 2. Ihanaa kun olet täällä taas ja kiva kuulla susta! :) Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! On ihanaa olla taas bloggaamisen parissa

   Delete
 3. Teretulemast! :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Tervetuloa takaisin ^_^ Mäkin oon ollu loppuksesästä tosi kiireinen kaiken suhteen, joten tiiän hyvin sen fiiliksen ku ei ehdi panostaa blogiin niin paljon ku haluais. Mut onneks seesteisemmät ajat on nyt täälläkin päin, niin pääsee taas miettimään blogijuttuja ja muuta kivaa :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että sullakin on taas enemmän aikaa blogille :). Itse otan mielummin pienen tauon kirjoittamisesta kuin, että lasken postausteni laatua.

   Delete
 5. Todella ihana kuva ♥ Ja ihanaa, että oot palannut bloggailemaan :) Mun mielestä, jos ei ole kunnolla aikaa niin ei täydy väkisin kiireellä postailla vaan juurikin ottaa hieman taukoa. Sulla on aina niin laadukkaat ja hyvät postaukset ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ♥! Ihana kuulla, että postauksissa näkyy niiden eteen näkemäni työ :)

   Delete
 6. Mäkin ootan aina innolla noita linkkaa blogisi- tuloksia, kivaa saada uusia blogeja lukulistalle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joukossa on tosi paljon ihan mahtavia blogeja :D

   Delete