Bag dreams

10/09/2016

Jotkut teistä ehkä muistavatkin postaukseni, jossa esittelin teille Michael Korsin laukkuni. Se on mulla edelleen käytössä lähes aina, kun haluan ottaa pienen laukun mukaan, mutta olen kuitenkin haaveillut myös toisesta laukusta, jota voisin käyttää sekä arkena että juhlana. Haluan laukkuni olevan käytönnöllinen siinä mielessä, ettei se ole liian iso, mutta sinne kumminkin mahtuu kaikki tarvittava. Päätinkin jakaa nämä muutamat mahdolliset ehdokkaat teidän kanssanne ja kertoa hieman omia ajatuksiani niistä.

Some of you maybe remember my bag from Michael Kors. I still love that, but I would like to have another small bag, which is ideal for everyday use. In this post, I will share my thoughts about some bags, which I find interesting.

1. Tähän pyöreään mustaan laukkuun ihastuin heti, kun näin sen Esprit:in verkkokaupassa. Omistan jo ennestään muutamia heidän tuotteitaan, kuten aivan ihanan marjapuuron värisen tekonahkatakin, joten tiedän tuotteiden kestävän käytössä hyvin. Ihastuin ensimmäisenä tuohon muotoon, mikä on kivaa vaihtelua perinteisille neliskanttisille laukuille. Kaikista näistä neljästä tämä on suosikkini ja taidan laittaa tämän tilaukseen vielä ihan lähipäivinä.

1. This black bag is from Esprit and I fell in love with this immediately. I already have some products from them so I know, that they are very high quality. I love the fact that this is canteen bag, because it makes this very interesting compared to other bags. This is my favorite from all these four bags. 

2. Tämän River Islandin laukun ulkonäkö kiinnitti huomioni, koska tämä on muodoltaan tosi klassinen, mutta nuo raidat tuovat tähän kivaa sporttisuutta. Värinkin puolesta tämä olisi hyvää vaihtelua, sillä käytän aika paljon mustaa ja harmaan sävyjä pukeutumisessani.

2. This other bag is from River Island and those stripes make this look pretty sporty, which I like.  White color is good variation, because I usually use lot of black and gray.

3. En ole ollut koskaan mikään kauhea pinkin ja vaaleanpunaisen ystävä, mutta nyt olen alkanut pitää tällaisestä hieman likaisen vaaleanpunaisesta / marjapuuron väristä. Tämän laukun bongasin Missguidedin sivuilta ja voisin hyvin käyttää tätä, vaikkei tämä olekaan aivan yhtä pieni kuin muut postauksessa esittelemäni laukut. Tässä eniten ihastuttaakin juuri tuo väri ja yksinkertainen ulkoasu.

3. Couple years ago I didn't like pink at all, but now I have started to like this "dirty pink" color. This bag is from Missguided and I could easily use this, despite the fact that this is bigger than the others, because the shape and color are just pure love. 


4. Viimeinen laukku on myöskin Esprit:in. Jotenkin ihastuin näihin mustiin väreihin, yksinkertaisiin muotoihin ja siihen, että tämä näyttää todella laadukkaalta ja hyvin tehdyltä. Pukeutumiseni on muutenkin aika pelkistettyä, joten tällaiset simppelit ja monikäyttöiset laukut miellyttävät silmää eniten. 

4. The last bag is also from Esprit. I really like black color, simple shapes and great quality. My look is always really simple, so I love this kind of versatile bags.


Mikä näistä oli teidän suosikkinne ja millainen on teidän tämän hetken unelmalaukku? // Which one of these is your favorite and what is your dream bag?

*lähteenä Esprit // Source: Esprit

23 comments :

 1. Tuo kirjekuorilaukku on todella söpö! Molempien Espritin laukkujen erikoinen muoto on myös tosi mielenkiintoinen.

  Mun ehdoton unelmalaukku on Chanelin klassinen Flap Bag mustana, lampaannahkaisena ja M koossa. Toinen tän hetkinen lemppari on Valentino Lock puuterin värisenä. Ahhhhhhhh haluan!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihanan värinen! Tuo Valentino kuuluu myös mun unelmiin ja toivoin, että vielä joskus saisin sen hankittua itselleni :D

   Delete
 2. Ihania laukkuja kaikki ja sopivat hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen :) Musta kuitenkin on kaikista klassisin väri laukkua ajatellen, mutta tuo pyöreä muoto tuo vähän särmää! Itse ihastuin täysin tuohon marjapuuron väriseen, sillä muhun nyt vain iskee aina kaikki vähänäkään pastellinen ja söpö väritys ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo pyöreä muoto kiinnitti mun huomion heti, sillä se tuo vähän erikoisuutta tuohon laukkuun :). Tuo marjapuuro on tosi nätti myös ♥

   Delete
 3. Toi misguidedinnlaukku vei kyllä mun sydämen niin lujaa! Vaikka se onkin ton värinen 😍

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Toi puuterinvaaleanpunainen pikkulaukku on ihan rakkautta *_*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi väri tuntuu toimivan aina ihan kaikessa ♥

   Delete
 5. Toi pyöreä on ihanan erikoinen ja tyylikäs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muoto kiinnitti munkin huomion ensimmäiseksi :D

   Delete
 6. Ihana toi vaaleanpunainen pikkulaukku! Itselläkin on laukut hieman hakusessa, ja tää postaus antoikin vähän suuntaa että mitä etsiä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihanan värinen :). Kiva, että postauksesta oli iloa!

   Delete
 7. Vau miten upeita laukkuja!♥ Rakastuin tuohon ensimmäiseen laukkuun :')

  ReplyDelete
 8. Mun suosikki oli ehdottomasti vaaleanpunainen laukku! Oon itekki himoinnu vaaleanpunaista ti nudea laukkua kaikkien mustien rinnalle. Musta on niin helppo ja tiiän et pidän siitä ikuisesti, mutta jotenki silmiin pistää noi ton väriset laukut! I WANNA! ❤️

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon myös etsinyt tollaista vaaleanpunaista laukkua ja toi olis aika täydellinen :D.

   Delete
 9. Tuo marjapuurolaukku kolahti ja kovaa, vau!

  ReplyDelete
 10. Mistä oot ostanut michael korsin pikkulaukun? :) Se on aivan ihana!

  ReplyDelete
 11. Mun suosikki on tuo vaaleanpunainen Missguidedilta! Oma unelmalaukkuni on klassinen Saint Laurentin Sac De Jour, mutta sitä en tule kyllä pitkään aikaan hankkimaan, hahah! Tosi kiva postaus ♥

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihanan pirteän värinen! Tuo Saint Laurentin laukku on todella upea :)

   Delete
 12. Munkin suosikki oli toi vaaleanpunainen! :) Omaan käyttööni se ois aika epäkäytännöllisen oloinen, mutta kaunishan se on! Omat suosikkilaukkuni löytyy Ted Bakerin mallistosta. Ei ne muovikassit vaan pienet, klassiset olkalaukut on niitä suosikkeja :) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyllä tosi nätti! Ted Bakerillä on munkin mielestä ihania ja kauniita laukkuja :)

   Delete