So much to do and so little time

10/25/2016

Tällä hetkellä mulla on hieman vapaata, joten päätin tulla moikkaamaan teitä tänne blogin puolelle. Olette varmaan huomanneet, etten ole ollut ihan niin aktiivinen täällä kuin mitä olin aikaisemmin ja siihen on yksi syy: koulu. Pari viimeistä viikkoa on ollut aivan täynnä erilaisia ryhmätöitä, piirtämistä, tenttikirjojen lukua ja kurssiraportteja, joita olen tehnyt taukoamatta aamusta iltaan. Onneksi suurin osa niistä on jo takana päin ja pian voin huokaista helpotuksesta.

Ensi viikosta alkaen alan taas keskittyä sata prosenttisesti blogiin ja kirjoittaa tänne taas muutaman päivän välein. Täytyy myöntää, että mua on harmittanut tosi paljon se, etten ole ehtinyt postaamaan, mutta onneksi se asia muuttuu pian. Haluan aina pitää blogini laadukkaana ja sen takia en ole kirjoittanut tänne mitään täytepostauksia, vaan pitänyt suosiolla parin viikon "lukuloman". Jos teitä kiinnostaa seurata mun jokapäiväistä arkea, niin seuratkaa mua Snapchatissä, josta mut löytää nimimerkillä nnorad.You have maybe noticed that I have been inactive here, in my blog for couple weeks. There is only one reason for that: school. I have been doing all different kinds of school work from morning until night and I just didn't have time for anything else.
Next week I will start to post more often again and return to my normal writing schedule. I have to admit that I have been really sad, because I didn't have to for my blog. I want to keep my posts high-quality, so I didn't write any filler texts during my pause. By the way, if you are interested in my "normal life" you should add my snapchat nnorad.

4 comments :

 1. Bloggaamisessa kyllä laatu korvaa määrän, että ihan hyvä että oot ottanut aikas tän kanssa! Ei sitä suotta kannata väkisin postailla! :) Tsemppiä viimeisten koulujuttujen kanssa! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Onneksi nyt alkaa vähän helpottaa, niin saan taas keskittyä blogiin 100 prosenttisesti :)

   Delete
 2. Samaistun niin tähän koulu+blogi yhdistelmän vaikeuteen, joten saat myötätuntoni. On stressaavaa yrittää saada aika riittämään, kun pitäisi pitää samalla huolta ettei kuluta itseään loppuun. Tsemppiä sulle! :)

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niiden kahden yhdistäminen tuntuu olevan välillä mahdottomuus :D. Kiitos!

   Delete