Dear santa...

11/25/2016

Olen nähnyt muutamassa blogissa tällaisia postuksia ja innostuin itsekin toteuttamaan tämän. Tykkään itse lukea näitä postauksia varsinkin sen takia, että saan niistä paljon ideoita muiden lahjoihin ja ehkä joku teistä saa tästä jotain kivoja vinkkejä. Tykkään muutenkin paketoida ja antaa lahjoja muille, sillä rakastan ihmisten reaktioita, kun he avaavat ne. Itse taas harvoin toivon tarkkaan jotai asiaa, vaan tykkään yllätyksistä. Päätin kuitenkin nyt listata tähän muutamat asiat, joita olen silmäillyt.

I have read these posts from other blogs and I decided to do one myself too. I don't usually wish anything particular, because I like surprises, but this post was really fun to do and maybe you get Christmas gift ideas from this list! I myself, really like to give presents and see people's expressions, when they open them.Osa näistä on sellaisia, mistä haaveilen, mutta mitä en välttämättä tarvitse. Kaikista eniten kuitenkin toivon joogamattoa, sillä olen innostunut Cassey Ho:n Blogilates -videoista, mutta joitakin liikkeitä on hieman inhottava tehdä pelkästään lattialla. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan hänen treenejään, sillä ne ovat todella tehokkaita, mutta vievät todella vähän aikaa päivästä. Toinen asia, josta haaveilen on sauvasekoitin, sillä rakastan kaikkia keittoja, joita teemme aina äitini kanssa ja haluaisin kokeilla niitä myös täällä Porissa. 

Tietenkin listassa on muutamia hieman "turhamaisempiakin" toiveita, kuten hajuvesiä ja tuoksukynttilöitä, mutta ennen joulua on aina ihana haaveilla kaikesta. Tehdessäni tätä listaa sain myös muutamia ideoita, mitä voisin ostaa muille. Ainoa ongelma on ollut se, mitä ostan isälleni, sillä tuntuu, että miehille on aina vaikeampaa ostaa mitään. Jos teillä on jotain ideoita tähän "iskän lahjaongelmaan", niin kuulisin mielelläni niitä. Olisi myös hauska kuulla, mitä te olette toivoneet joululahjaksi. 

Some of these things I would really like to get, because I need them. Especially a yoga mat would be perfect gift, because I really love Blogilates from Cassey Ho and working out on the floor isn't the most comfortable thing. I really recommend to check her work out videos! Second thing, which I need is a hand blender, because I love to make different soups with my mom and would like to do them also here in Pori. 

Of course there is some stuff I don't need that much like perfumes and candles, but I love to dream about them especially before Christmas. When I made this list, I got a lot of ideas about gifts for other people. Only problem is my dad, because I think that it's hard to buy things for men. If you have any ideas about what to buy to dad, I would love to hear them. It would be also nice to hear your Christmas wishes.

7 comments :

 1. Ihana kollaasi ♥ Itselläkin olisi ehdottomasti toivelistalla sauvasekoitin! Mulla on keittiön seinät aina täynnä porkkananpalasia tehdessäni porkkana'sose'keittoa :D Miehille on kyllä todellakin vaikeeta ostaa lahjoja, mutta mulla tuli mieleen, että voisit isällesi ostaa lahjaksi leffaliput hänelle ja sulle? Samalla antaisit tavallaan lahjaksi teille yhteistä tekemistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Keitot seinällä kuulostaa vähän liiankin tutulta :D. Tuo leffalippu on tosi hyvä idea, kiitti siitä :)

   Delete
 2. Voi miten kiva postaus! :) Olet kyllä oikeassa siinä, että miehille on vaikea ostaa lahjoja, mutta itse olen ainakin huomannut, että esim. partavesi, kylpytakki tai vaikka hyvän kirjailijan uusin dekkari ovat ihan toimivia lahjoja ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Nuo ideat ovat todella hyviä, pitää laitaa muistiin :)

   Delete
 3. Replies
  1. Noita on näkynyt paljon kaupoissa ja oon täysin ihastunut niihin ♥

   Delete
 4. Awww the boots *-*
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  ReplyDelete