I ♥ Lush

11/05/2016

Olen lukenut todella paljon toisten blogeista näistä Lushin tuotteista ja vihdoin päädyin tilaamaan näitä myös itselleni. Olen kerran aikaisemmin tilannut muutaman saippuan äidilleni syntymäpäivälahjaksi, mutten vielä kertaakaan ostanut näitä itselleni. Päädyin lopulta valitsemaan testiin kaksi shampoopalaa ja kasvonaamion.

I have read a lot about Lush cosmetics and finally ordered some for myself. I have earlier bought these to my mom as a birthday preset, but this is the first time I tried these myself. Finally, I chose two shampoos and a face mask.

Ensimmäinen shampoopala on nimeltää Honey I washed my hair. Tätä en ole vielä itse testannut, mutta nettisivujen mukaan tämä antaa kiiltoa ja ilmavuutta hiuksille. Tässä on todella ihana hunajainen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian vahva. Innolla odotan kuitenkin, että pääsen testaamaan tätä! Jos teillä on kokemuksia tästä shampoosta, niin niitä olisi mukava kuulla.

First shampoo slice is Honey I washed my hair. I haven't tried this yet, but according Lush this gives shine and texture to your hair. I can't wait to try this! If you have any experiences with this, I would like to hear them.


Kahden shampoon lisäksi valitsin myös tämän Cupcake kasvonaamion, joka sisältää rhassoul-savea ja kaakaojauhetta, jotka poistavat epäpuhtauksia. Testasin tätä eilen ja eron huomasi jo yhden käyttökerran jälkeen. Kasvojeni iho oli ihanan pehmeä ja tasainen käytön jälkeen. Innolla odotan, millaisia tuloksia tällä saa aktiivisella käytöllä.

I also ordered one face mask called Cupcake. This contains rhassoul clay and coco powder, which remove impurities. I tried this yesterday and I noticed the difference right away. My skin was really soft and smooth. I can't wait to see long term results.
Toinen shampoopala on nimeltään Seanik, jossa on merilevää ja merisuolaa. Odotin mielenkiinnolla, että kuinka tämä toimii, sillä olen aikaisemmin käyttänyt ainoastaan nestemäisiä shampoita. Yllätyin todella postiviisesti sillä tämä vaahtosi hyvin ja pesi hiukset aivan yhtä hyvin kuin nestemäisetkin. Tuotekuvaus lupasi lisää tuuheutta hiuksiin ja tämä jätti kyllä hieman karhean tekstuurin hiuksiini, jotka ovat yleensä todella hankalat käsitellä.

Other shampoo slice is called Seanik, which contains seaweed and sea salt. I was really curious about this, because I have only used liquid shampoos before. I was really surprised how great this was! Product description said that this gives more volume to hair and this definitely gave my hair more texture. 

Onko teillä kokemuksia Lushin tuotteista ja mitä mielt olette olleet niistä? // Do you have tried products from Lush and what did you think?

16 comments :

 1. Kauniit kuvat ja mielenkiintoiset kuvaukset! Olen itse myös paljon kuullut näistä, pitäisiköhän kokeilla??? :D

  http://harakkalapsi-janette-blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä kokeilemaan :)

   Delete
 2. Ihania kuvia, kiva että sinäkin "löysit" Lushin :) itse olen testannut muutamia tuotteita tältä merkiltä, mutta nyt alkoi heti tekemään mieli tilailla lisää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Näitä tekee aina mieli tilailla lisää :)

   Delete
 3. Kävin kanssa Lushilla tänään vähän täydentämässä varastoja :-) Noi on niin ihania! Niin kauan pohdin ton Cupcaken & yhen toisen tuoreen naamion välillä ja päädyin sitten siihen toiseen. Ens kerralla lähtee kyllä Cupcake ehdottomasti mukaan :D

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisi ihana käydä joskus siellä heidän liikeessäkin, mutta nyt pitää vain tyytyä tilailemaan netistä :). Kannattaa testata tätäkin!

   Delete
 4. En oo oikeastaan koskaan ollut perehtynyt tuohon Lushiin sen tarkemmin. Täytyy kyllä nyt viimeistään! :>

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa käydä selailemassa heidän sivujaan :)

   Delete
 5. Mulla on ollut tuo Cupcake kasvonaamio, ja tekee kyllä ihmeitä iholle, niin kuin kaikki Lushin tuotteet! Ihanan raikas ulkoasu sulla muuten ;)
  http://sanjaamanda.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on varmaan paras kasvonaamio, mitä oon vähään aikaan kokeillut :D. Kiitos!

   Delete
 6. Noi molemmat shampoopalat ovat just meikän lemppareita! :D Toi Cupcake kuulostaa kyllä niin ihanalta, mutta mä jotenkin valitsen aina kestosuosikin Mask of Magnamintyn :) Suosittelen kokeilemaan jos et ole sitä vielä testaillut, on meinaan yksi kulttisuosikeista. Toisena mainitsemisenarvoisena voisin suositella Ambrosiaa sheivaukseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy varmaan seuraavaan tilaukseen laittaa noi testattavaksi :).

   Delete
 7. Mä oon paljon lukenut blogeissa Lushin tuotteista, mutta en ole niitä vielä itselleni hankkinut, mutta voisin kyllä kun tässäkin postauksessa niitä niin kehuttiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen testaamaan! Itse jäin näihin heti koukkuun :D

   Delete
 8. Mä en oo näitä vielä ikinä testannut, mutta kaikki tuotteet näyttää ja kuulostaa niin hyvältä! <3 Toisen merkin palashampoota olen testannut ja se oli yllättävän toimiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on aivan ihania ♥ Palashampoot on tosiaan yllättävän hyviä :D

   Delete